Eksisteret siden 1949

Gratis synstest

Service og kundepleje er i top

Mød vores optikere

"Service og kundepleje har været i top gennem to generationer"​​

Brauners Optik ApS er meget stolte af, at være selvstyrende. Så service og kundepleje er i top.

​Vi er en optiker med et stort udvalg af flotte briller fra mange anerkendte mærker. Hos os er der noget for enhver smag, og en brille der passer til ethvert behov og ethvert look. I butikken finder du derudover et fint udvalg af solbriller, kontaktlinser og brilleglas. Uanset hvad dit behov og dine ønsker er, så kan vi med stor sandsynlighed opfylde dem her hos os.

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, så du kan vælge den brille, der passer bedst til dig og dine behov. Her giver vi gode tips til modeller, der passer særlige hovedforme og andet. Alle vores briller sælges til gode og konkurrencedygtige priser. Derudover kører vi med faste tilbud, hvor du eksempelvis kan få en god børnebrille til en fordelagtig pris. Vi har naturligvis også løbende tilbud i butikken, som du med fordel kan holde øje med. 

Forny dit syn hos vores professionelle optiker

Uanset om du kunne du tænke dig at få foretaget en gratis synsprøve eller mangler et par nye, smarte briller, så kan du altså få det her hos vores optiker. Vi er hos Brauner altid klar med professionel hjælp, skarpe priser og god service til hver enkelt kunde.

Du kan bestille en tid til synsprøve lige her på hjemmesiden. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon: 43 96 16 42 eller på mail: larsbrauner3@gmail.com

​Bestil en gratis synstest

Kontakt Brauners Optik via formularen ude til højre, eller se vores kontaktoplysninger ved at klikke her.

 
 
 
 
Hvad omhandler din henvendelse? *


 

Bemærk at synsprøven foretages i Brauners Optik i Glostrup Storcenter Nr. 10. Afbestilling kan ske ved at ringe eller skrive til os via vores kontaktoplysninger.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider:

​Mandag-Fredag: kl. 10.00-19.00

Lørdag: kl. 10.00-16.00

Søndag: Lukket