Eksisteret siden 1949

Gratis synstest

Service og kundepleje er i top

Gratis synstest tilbydes hos professionel optiker

Har du mistanke om, at dit syn ikke er, som det bør være? Så bør du få tjekket det ved en synsprøve. Hos Brauners Optik ApS tilbyder vi professionel og gratis synstest til alle kunder. Vores butik ligger i Glostrup, og byder kunder fra Albertslund, Skovlunde og andre omkringliggende områder velkomne.

Hvis du har en mistanke om, at dit syn er nedsat, bør du få det tjekket. Hvis ikke du ser optimalt, kan det nemlig få konsekvenser for både dig selv, men også dine omgivelser. Der findes forskellige symptomer på nedsat syn. Hos børn ses det ofte ved, at de er ukoncentrerede, eller rykker helt tæt på fjernsynet og kniber øjnene sammen. Hos voksne kan det komme til udtryk ved hovedpine, eller hvis man simpelthen bare har svært ved at se ting.​

Meget mere end en gratis synstest

Der er heldigvis god og professionel hjælp at hente hos vores optiker. Vi tilbyder gratis synstest og professionel rådgivning omkring dine øjne. Vi har et stort fokus på at yde god kundeservice, hvor din behandling er i top. Du kan derfor trygt besøge vores optiker, hvis du vil have tjekket dit syn.

Udover en gratis synstest finder du hos os et bredt sortiment af brillestel, brilleglas og kontaktlinser. På den måde er vi sikre på, at der er noget for enhver smag og til ethvert behov. Vores produkter er fra anerkendte mærker, hvilket er din sikkerhed for et optimalt syn. Vi hjælper gerne dig med at finde et par smarte briller, som passer lige til dit ansigt og din stil.

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig at modtage flere informationer, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi besvarer gerne spørgsmål fra alle vores kunder. Vi kan kontaktes på telefon: 43 96 16 42 eller på mail: larsbrauner3@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer.

Husk at du kan bestille tid til en gratis synsprøve lige her på siden.

Se formularen herunder for flere informationer. 

​Bestil en gratis synstest

Kontakt Brauners Optik via formularen ude til højre, eller se vores kontaktoplysninger ved at klikke her.

 
 
 
 
Hvad omhandler din henvendelse? *


 

Bemærk at synsprøven foretages i Brauners Optik i Glostrup Storcenter Nr. 10. Afbestilling kan ske ved at ringe eller skrive til os via vores kontaktoplysninger.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider:

​Mandag-Fredag: kl. 10.00-19.00

Lørdag: kl. 10.00-16.00

Søndag: Lukket